Friday, May 19, 2006

Politie aan de deur

Nee, dat niet. Maar ik heb geleerd dat pakkende koppen de lezer aanzetten tot lezen.

Wel is het zo, dat we niet verbaasd zouden zijn. Met de herrie die Jochem op zijn drumstel weet te produceren is het eigenlijk wel een keer te verwachten...

Het was een tijdje stil op de blog. Er gebeurt echter veel en we hebben weer het één en ander meegemaakt.

Effie en Jochem hebben allebei een 'student lead conference' gehad. Een tien-minuten-gesprek eigenlijk, maar nu door de leerlingen geleid. Zij vertellen dan per vakgebied wat ze geleerd hebben, laten hun prestaties zien en leveren zelfkritiek. Èn komen met aanbevelingen voor de toekomst. Dat wordt goed voorbereid, in schema's gegoten en geoefend. Duurt ongeveer een dag, want alle vakken komen aan de orde. Een hele onderneming, en ze brachten het er goed vanaf. Jan kon er helaas niet bij zijn, die zat een paar dagen in Cannes voor zijn werk.

Cis was een weekend in Berlijn met zus en moeder. Jan deed dat weekend leuke dingen met de kinderen, zoals moederdagkadootjes kopen en inpakken, BBQ-en, voetbal kijken en lang opblijven. Cis heeft zich vermaakt in een beautyfarm (ze was al zo mooi..:) en kwam moe maar voldaan terug.

Jochem leverde een opmerkelijke prestatie door met zijn vader het hele meer (54km) rond te fietsen in een dag. Natuurlijk af en toe even onderbroken voor een limonade of een ijsje, maar toch.

Inmiddels is het hier prachtig weer, het weekend staat voor de deur met een lunch bij Zweedse vrienden, een BBQ bij ons thuis, en een zgn 'family hike' in de Alpen op zondag.

Tot gauw maar weer!

No comments: