Wednesday, February 08, 2006

trots op onze Effie!

Gister kreeg ze haar rapport. We kunnen weer trots zijn! Het is echt een geweldige prestatie die Effie heeft geleverd in een nieuwe omgeving, in een andere taal, met andere leermethoden. Op veel onderdelen scoorde ze ' exceeds expectations' , wat de hoogste waardering is. Uitzondering: Math, (rekenen en wiskunde) daar moet nog een beetje meer energie in, hoewel de beoordeling zeker niet slecht is, en op onderdelen zelfs gewoon goed. Maar dat haar passie daar niet ligt, is ook wel duidelijk.

Verder wordt ze geprezen om haar vocabulaire, grammatica, inzet, enthousiasme, sociale opstelling, etc. Natuurlijk moet worden bedacht dat de school uitgaat van het feit dat positieve kritiek meer motiveert dan negatieve. Dat is prima, maar soms is het wel veel van 'great performance, well done, good for you' etc. In ieder geval voor ons, nuchtere Hollanders.

Natuurlijk hebben we Effie uitgebreid en terecht gefeliciteerd met de prachtige resultaten, want je moet het toch maar voor elkaar krijgen...

Jochem's cijfers verwachten we één dezer dagen.

1 comment:

Anonymous said...

Gefeliciteerd Effie met je rapport. Knap gedaan dame. Zo op een nieuwe school en dan ook nog in het buitenland en gelijk een goed rapport.
Chapeau!!

Veel liefs, Lucas