Sunday, March 26, 2006

Stars in Starnberg

Cis en Effie stonden dit weekend drie keer op het schooltoneel. Op donderdag, vrijdag en zaterdag waren ze de sterren in een grandioze (en drie keer uitverkochte) zang- en dans voorstelling, "Rythm of Life". Effie is hier te zien in haar prachtige Tinklebell pakje, gemaakt door Ina. Wat was (is) ze mooi, nietwaar?
De voorstelling was een drie uur durend spektakel, waarvoor maanden geoefend was door 120 ouders en kinderen. Wat een talenten, en wat een mooie kans voor jong en oud om talenten te ontdekken en te ontwikkelen. Alles werd begeleid door professionele regisseurs, choreografen, musici en dirigenten en ook nog eens ondersteund door tientallen vrijwilligers voor het maken van kostuums, op- en afschminken, kaartverkoop, etc.

Het was een geweldige gebeurtenis. Al het oefenen kwam de dames op een gegeven moment de oren uit, maar het was allemaal niet voor niets geweest.

Verder nieuws: de lente is gearriveerd. Met warme lucht uit het zuiden en een behoorlijke hoeveelheid regen wordt de sneeuw nu snel verdreven en is er weer groen te zien. Ineens zitten we in een andere wereld. Cis is zelfs alweer met de kinderen gaan fietsen. Voor Jan helaas even niet mogelijk, want die is zaterdag uit de skilift gevallen bij het uitstappen waardoor zijn bewegingsvrijheid op het ogenblik enigzins beperkt is. Hopen dat het niks blijvends is, maar alleen ernstige spierpijn..Gelukkig is het skiseizoen ten einde.

Cis is druk met haar programma "peer mediation", waar ze een belangrijk deel van de training voor gaat doen. (kinderen worden opgeleid om conflicten onder elkaar op te lossen door mediation)

Jochem gaat maandag weer voetballen (het seizoen begint weer, het gras is weer zichtbaar, hij telt de dagen) en Effie gaat weer zwemmen.

We verheugen ons op de paasvakantie, die hier twee weken duurt. Eén weekje hier, de tweede week komen we een paar dagen naar NL. We hebben alweer een druk programma en verheugen ons op de verschillende bezoekjes en logeerpartijen. Posted by Picasa

No comments: