Monday, March 13, 2006

verjaardag



Gisteren vierden we Jan's verjaardag. Geheel naar Hollandsche traditie met Koek en Zopie (bitterballen, pindasoep en prosecco) op ons dakterras, in de sneeuw.

Een deel van het dakterras was sneeuwvrij gemaakt, de haard leverde een beetje warmte. Was ook wel nodig, want het was -9.

De kinderen speelden in de sneeuw en de volwassenen vermaakten zich met Deutsche Schlager. Gezien de kou denk ik dat er heel wat gasten na afloop in een heet bad moesten zitten om weer een beetje op temperatuur te komen...

Leonie en Marjolijn zijn op bezoek, met Jessie (hond), die zich prima vermaakt in de sneeuw.

Zaterdag hadden we onze laatste ski-zaterdag van school. Effie en Jochem wonnen wéér allebei een gouden medaille met de wedstrijdjes. Voor Jochem was dat dit keer niet zó moeilijk, want hij was de oudste en de grootste uit zijn groep. Voor Effie toch een hele prestatie.

Dinsdag heeft Effie op school een presentatie over haar China project: zij heeft zich de laatste weken verdiept in het onderwerp ' religie in China' en heeft daar een document over geschreven dat ze dan moet toelichten. Andere leerlingen doen economie, geografie, geschiedenis, etc.

No comments: