Tuesday, April 25, 2006

weer thuis!

Zaterdagmiddag reden we in alle rust terug naar Starnberg. Het was een bewogen weekje.
Leuke dagen, hectisch door alle bezoekjes, en emotioneel door het weerzien van goede vrienden en familie die we toch wel missen (en dan weer afscheid nemen..)

Maar op de terugweg werden we gebeld door onze vrienden uit "die Heimat". Dat het wel érg mooi weer was. Of we zondag ook naar de Biergarten wilden komen om bij te praten na de vakantie en te genieten van zon, bier en Bavarian Food.

En zo zaten we zondagmiddag met 21 man (inclusief kinderen) in de lentezon, en vonden we het stiekem ook wel weer leuk terug te zijn. Terwijl de kinderen speelden, konden de volwassenen vakantieverhalen uitwisselen. Grappig dat iedereen een beetje dezelfde ervaringen heeft.

Voor de kinderen was het achteraf een goede week. Het weerzien met iedereen was geweldig, maar het lijkt of ze nu toch een beetje beseffen dat het leven hier inmiddels toch ook wel leuke kanten heeft. In ieder geval zijn ze allebei vrolijk en opgewekt en kwamen ze de eerste dag met enthousiaste verhalen van school terug.

Verder hebben we een tuinman gevonden die ons een paar uurtjes komt helpen de tuin zomerklaar te maken: dat begint er al weer heel acceptabel uit te zien. Alles lijkt groen te exploderen, een geweldig gezicht na maanden van sneeuw.

De komende dagen hebben we twee logees (kinderen van de Internationale School uit Polen) die een koor-optreden bij ons op school hebben. Maar eens afwachten hoe dat gaat, maar leuk om mee te maken. Posted by Picasa

No comments: