Tuesday, December 20, 2005

bijna vakantie

Nog een paar dagen, dan is het ook hier vakantietijd...

vanaf zaterdag verwachten we Cis' familie om Kerstmis bij ons in de sneeuw te vieren..dat wordt vast een gezellige boel. We verheugen ons erop. Daarna Henk & Edit , die oud & nieuw komen vieren. Tenslotte komen we nog een paar dagen naar NL.

Ons huis is inmiddels in de kerstsfeer gebracht. We hebben een heuse kerstboom (met de ware kerstgedacht in ons achterhoofd kochten we er één die een beetje zielig alleen stond te staan, niet zo mooi, maar toch heel leuk), er hangen gloednieuwe gordijnen, de voorraad haardhout is aangevuld, de ijskast gevuld, mistletoe boven de voordeur, kransen voor het raam; kortom, we zijn er klaar voor.

Jochem ging gister in zijn kerstmannenpak naar school, wat een lekker ventje is het toch. Hij werd niet uitgelachen, maar kreeg wel bewonderende blikken.

Op kantoor neemt iedereen vóór Kerstmis al een of twee vrije dagen op om kerstinkopen te kunnen doen: hier in Duitlsand is Kerstmis het grote kado-feest. De laatste dagen voor Kerstmis zijn zakelijk nog even druk met jaarafsluitingen, beoordelingen, kerst-etentjes, etc.

Onze grootste vraag op het ogenblik is: blijft de sneeuw met Kerstmis liggen? Volgens de berichten gaat het vanaf vrijdag regenen...ons prachtige pak sneeuw zal toch niet wegspoelen? We houden U op de hoogte...

No comments: