Tuesday, November 08, 2005

8 november

Ook Cis moet eraan geloven: haar autootje wordt vandaag van winterbanden voorzien. Tevens krijgt de Corsa een heus Duits kenteken, nadat hij (hopelijk) goedgekeurd is door de technische keuringsdienst. (TÜV) Men vertelt ons dat hiervoor zelfs de rem-olie gekookt wordt om te kijken of deze aan de vereisten voldoet. We zijn benieuwd.

Effie heeft beloten dat ze graag klarinet wil leren spelen, we gaan het eens een tijdje proberen, kijken of ze het oefenen volhoudt..vader heeft besloten dat zijn sax weer in ere hersteld moet worden en gaat zich orienteren op lessen. Moet natuurlijk leuk zijn om samen te oefenen en misschien te spelen.

Cis is lid geworden van de Starnberger fitnessclub en oefent zich nu twee keer per week in Pilates (?) en yoga. En koffiedrinken natuurlijk met de dames. Bovendien gaat ze zingen op een koor van school-ouders. Eerste optreden met Kerstmis, iedereen is uitgenodigd! Toegangskaarten bij Jan te bestellen.

De zon schijnt weer volop, we kunnen vandaag weer buiten lunchen....tot morgen!

1 comment:

Anonymous said...

Mensen wat een leuke berichten toch allemaal. Het is goed voor te stellen hoe je lekker door de bossen fietst, meedoet aan een kerstzangstuk, muziekles neemt, wandelt.... Als ik dit lees heb ik toch het gevoel dat ik er een beetje bij ben. Wij hebben gisteren een pension voor Djessie gereserveerd, omdat we voor de kerst een uitstapje naar Londen maken. Morgen gaan we er ook kijken. We verheugen ons op een paar dagen 'samen', zonder de schaduw van een zeer aanhankelijk hondje. Ook even de drukte achter ons laten en ons in een andere drukte storten. München staat ook op ons verlanglijstje, maar dan op een moment dat het voor jullie ook schikt. Misschien begin 2006? Liefs, Leonie