Friday, November 04, 2005

de ene vakantie is nog niet voorbij, of we zijn alweer druk aan het plannen voor de volgende. De kerstvakantie komt eraan en dat vereist enige voorbereiding. De familie van Cis komt hier Kerstmis vieren, dat vinden we geweldig, en daarna denken we de eerste dagen van januari in NL te zijn. De agenda's lopen alweer vol met logeerpartijtjes, Effie en Jochem verheugen zich er nu al op!

Alle verhalen over sneeuw ten spijt, blijft het hier zomer. Het is nog steeds prachtig weer en gister konden we gewoon buiten op het zonovergoten terras van de Italiaan lunchen.

De kinderen hebben een korte week op school, want ze waren maandag en dinsdag vrij en ook de vrijdagmiddag valt af. Dat is maar goed ook, want ze zijn allebei nog erg moe, waarschijnlijk nog een soort nawee van ons korte, intensieve verblijf in NL.

We verheugen ons weer op het weekend. We hebben een verjaardagspartijtje en een diner bij een Zweeds gezin op de agenda, en hopen ook nog een wandelingetje te kunnen maken op een of andere bergkam.

No comments: