Monday, January 23, 2006

Een huwelijk in Turkije



Wil, de dochter van Jan's zus Ina, trouwde afgelopen vrijdag met Suat in Adana, Turkije. Hier enkele foto's. Allereerst Jan voor een "total makeover" bij de Turkse kapper, daarna het gelukkige bruidspaar voor de grote Moskee van Adana en tenslotte een blik uit het raam vanuit het huis waar we logeerden.

Het was een hele belevenis. Grote cultuurverschillen, andere taal, andere gewoonten, andere hygienische normen. Maar een belevenis om voor geen goud te missen, al was het alleen maar om nichtje Wil zo gelukkig te zien!

Die arme Cis moest ondertussen weer skieen met Effie en Jochem. Gelukkig was het niet koud, prachtig zonnetje, verse sneeuw en een gezellige busrit. Afzien dus.

Effie begint al héél verdienstelijk klarinet te spelen, haar vader doet een poging haar bij te houden op de saxofoon (lukt niet, maar levert wel plezier op).

Afgelopen zondag zijn we met z'n allen naar een zwemparadijs geweest op zo'n half uur rijden van Starnberg. Prachtig, gelegen tussen de besneeuwde bergtoppen, aan een meer, met een sterk verwarmd buitenzwembad, waar we zwommen terwijl de sneeuwvlokken op onze hoofden daalden. Voor een indruk: www.trimini.de

Komende week op het programma:

- Jan moet gewoon hard werken, (maar ook een avond naar Bayern Munchen)
- Cis gaat een dagje skieen met de dames en heeft haar eerste conversatieles Duits
- Effie heeft klarinetles en zangkoor
- Jochem drumles en gym (oefent voor spiderman)

en héél veel kou (voorspellingen tot -20)

No comments: