Monday, January 09, 2006

terug van vakantie

We zijn weer thuis! Na een paar dagen marathon-bezoek aan Nederland gaan we allemaal weer met lichte tegenzin aan de slag. Iedereen erg bedankt voor de ontvangst, logeerpartijen en verwennerijen. Natuurlijk hebben Effie en Jochem erg genoten van alle aktiviteiten die speciaal voor hen werden georganiseerd en van het weerzien met de zo vertrouwde vriendjes en vriendinnetjes. Het was een feest, en we hopen dat ze op school de tijd krijgen om even bij te komen.

Zodra we thuis waren, zijn we een dagje gaan skieen in Garmisch Partenkirchen, waar we de nieuwe ski's op een niet te lastige helling konden uitproberen. We hebben ook de beroemde springschansen van dichtbij bewonderd, maar besloten om dat toch maar aan anderen over te laten. Wat zij die dingen steil, zeg! Op tv zie je niet hoe eng het in werkelijkheid moet zijn om daarvan af te springen. Volgend jaar op 1 januari gaan we eens met eigen ogen zien hoe dat er ' live' uitziet.

Wetenswaardigheden: het is hier overdag rond de -5 graden, 's-nachts nog enkele graden frisser. Het is al enkele dagen droog, de straten zijn goed berijdbaar. Coming event: Cis' verjaardag aanstaande zondag...alweer 29, het schiet op:)
Komend weekend de 1e ski-zaterdag van school in een serie van 7. We verheugen ons!

1 comment:

Anonymous said...

He Jan en Cis en Effie en Jochem,
Wat was het leuk om jullie hier even te hebben en Ef wat langer. We hebben ervan genoten. Ik heb je ook in een mail aan alle kids en ouders van groep 7 genoemd hoor, met alle groetjes van jou aan iedereen. Het is erg leuk te merken dat die vriendschap tussen Roos en Ef een warme is. Ik vond dat heerlijk om te zien.
Dag lieve mensen, jullie wintersportverhalen klinken wel heel erg aantrekkelijk.....
Garmisch, veel jeugdsentiment. Wij passeerden dat altijd op weg naar ons wintersportadres in Leutasch (richting Seefeld).

Zijn jullie weer een beetje bijgekomen van die hectische weken? Wij lopen ook al weer in 't gareel helaas.

Tot snel, viele Grusse aus Holland
Karin, Roos en Bess