Thursday, October 13, 2005

ongelukje..

Onze arme Effie is gevallen op de glijbaan in het zwembad. Stukje van haar voortand af. We zagen het al voor ons dat ze met een gehavend gebit door het leven moest. Gelukkig zijn er hier ook tandartsen. Heeft er weer een stukje tand aangezet en je ziet er niks meer van. Knap werk.

Jochem heeft zijn twee voortanden eruit, maar gelukkig bij hem op geheel natuurlijke wijze. De tandenfee heeft e.e.a. gecompenseerd en onze ouwe centendief is weer helemaal gelukkig. We moeten nog een foto maken, want hij ziet eruit als een oud opaatje die zijn kunstgebit vergeten is.

Dit weekend vieren we ons 12 1/2 jarig huwelijk, en gaan als verrassing met de kinderen een weekend naar Legoland. (hier in de buurt) We verheugen ons erop, de kinderen weten nog van niks...de weersvoorspellingen zien er goed uit; ook vandaag is het weer schitterend. Het wordt `s-nachts al aardig koud. Benieuwd wanneer de eerste sneeuw komt.

De tuinman is inmiddels aan de slag gegaan en is begonnen de oprit naar de garage goed begaanbaar te maken. Daarna is wat groot onderhoud aan de tuin geplan, die ook enigzins verwaarloosd is.

No comments: