Friday, October 28, 2005

Herfstvakantie

Het is overduidelijk herfst! Onze omgeving in Munchen is bruin, geel, rood, paars. Prachtige kleuren kondigen de komst van de winter aan. Hoewel het overdag nog prachtig weer is, worden de nachten al lekker koud.

Bij het schrijven van dit bericht zijn we even in NL. Afgelopen woensdag in 9 uur gereden, zonder noemenswaardige files en zonder verder oponthoud is dat toch kennelijk wel de tijd die ervoor staat. Het viel ons erg mee, 's- ochtends om 9 uur wegrijden betekent eind van de middag aankomen. We logeren in Wassenaar, Jochem en Effie bij vriendjes en vriendinnetjes. Daar hebben ze enorm naar uitgekeken, en zijn enorm blij om iedereen weer te zien. Wij ook natuurlijk.

De afgelopen dagen hadden we Marloes, haar ouders en broer en zus op bezoek, dat was voor iedereen erg leuk. We hebben gewandeld in de bergen, gelopen door de stad en langs de Starnberger See, een avond in een jazzkelder doorgebracht, samen gekookt, gegeten en gedronken, de school gezien en natuurlijk ook bijgepraat. Gelukkig werden we verwend met prachtig nazomer-weer.
Het was een feest om de piano weer door het hele huis te horen klinken, dat zullen we nog missen!

De komende dagen staan in het teken van een intensief programma om zoveel mogelijk mensen te zien, zaken af te handelen, inkopen te doen en natuurlijk ook nog een beetje te relaxen. Zondag rijden we weer terug, daarna hebben we nog twee dagen vrij.

No comments: