Wednesday, September 14, 2005

opgewonden!

We zijn met zijn allen een beetje opgewonden....morgen is ons huis klaar (nou ja klaar...het hoognodige is gebeurd), Effie had een erg leuk schoolreisje, Jochem heeft een nieuwe plek in z'n klas. Nu zit hij naast Tim, een engels jongetje, en dat heeft zijn leventje veranderd! Tim is héééél erg aardig (Jochems eigen woorden) en helpt Jochem erg goed en geduldig met engels. Jochem blij, wij blij. Gisteravond heeft hij een dappere poging gedaan om zijn huiswerk voor een jaar af te krijgen.

Jan heeft gister een stevige zakelijke onderhandeling gehad die boven verwachting goed is afgerond; ook het doorhakken van een lastige knoop leverde de nodige adrenaline op.

Wat leuk dat jullie zo trouw onze weblog lezen...uit de statistieken én uit de telefoontjes, email enbrieven blijkt dat jullie erg meeleven en meelezen. Dat stimuleert natuurlijk ook weer om elke dag iets te berichten.
Groeten uit een wat hectisch München...

3 comments:

Anonymous said...

Tim klinkt een beetje als tijn dus ik begrijp dat dit een heel aardig jongetje is. Morgen verhuizen. Wat een feest! Denk je dat er ruimte is voor alle knuffels Effie?

Anonymous said...

Hoop dat alles goed gaatmet de verhuizing, veel succes.
Bien en Bart

Anonymous said...

Eindelijk zijn wij ook weer in de lucht, inmiddels al jullie avonturen tot nu toe gelezen. Wel spannend allemaal, heel veel meegemaakt hebben jullie al in die korte tijd. Heerlijk dat jullie kunnen verhuizen morgen, toi toi toi en groeten van de Van Oosterooms