Thursday, September 22, 2005

schilderen en schoonmaken

Gisteravond eindelijk de eigenaar van ons huis op bezoek gehad om de overdracht formeel te regelen. We hebben samen door het hele huis gelopen en alles genoteerd dat nog moet gebeuren aan schilderwerk, schoonmaakwerk, kleine reparaties, etc. We kunnen de komende weken nog wat werkers verwachten..maar het wordt vast heel mooi.

Effie en Jochem hadden een erg leuke dag op school. Effie kwam thuis met een zelf gebakken brood (kookles) en Jochem was enthousiast over de voortgang van zijn engelse les. Lekker gevoetbald met zijn Nederlandse vriendjes in de pauze, wat wil je nog meer.

Cis had weer een dag van regelen achter de rug en ook alweer haar tweede Duitse les. Verder zag het huis er tiptop uit i.v.m. het bezoek van de eigenaar en omdat een collega van Jan kwan eten. Cis heeft het echt razend druk, verveelt zich geen moment, maar mist natuurlijk wel de nabijheid van familie en vrienden. Gelukkig doet de telefoon het prima..

Ondertussen zijn we al plannetjes aan het maken voor het weekend, dat deels zal bestaan uit het in elkaar zeten van Ikea spullen, ophangen van lampen, uitpakken van dozen, emailen (hopelijk krijgen we nu ook thuis het internet aan de praat..) en misschien een fietstocht. Dit keer op onze eigen fietsen die in de garage op ons staan te wachten.

2 comments:

Anonymous said...

Dag Jan, Cis, Effie & Jochem

Eeven een korte reactie om jullie te laten weten dat ik mij met enige regelmaat op de hoogte stel van jullie wederwaardigheden. Waar haal je toch de tijd vandaan voor al die activiteiten; heeft Schröder op de valreep nog de dag verlengd naar 36 uur?

Ik hoorde dat Effie in het laatste weekend van de herfstvakantie een nachtje komt logeren. Hopelijk hebben jullie bij het brengen en/of afhalen tijd voor een borrel.

Groet,

Tef

Anonymous said...

Lieve allemaal,

Ook wij,de Crullen, kijken regelmatig ,hoe het met jullie gaat in Munchen.Heel erg leuk om te lezen.Nu is het ook leuk om wat terug te krijgen,denk ik.Ik had vorige week jullie adres aan juf Corrie doorgegeven en de kinderen hadden in antwoord op Jochem's brief aan de klas ook wat naar Jochem gestuurd.Nu ben ik zeer benieuwd of het aankomt.Het is namelijk nog met de "foute" postcode. Maarten had zelf ook nog en kaart gestuurd naar zijn vriend,maar ook met de onjuiste code.De klas is nu wat aan het maken voor Keelan,zij vertrekt donderdag a.s. naar Ierland.
Een heel fijn weekend.

Groeten van ons allen,
Marianne