Monday, September 19, 2005

Verhuisd!

Hoera, we slapen weer in onze eigen bedden! We hadden een paar hectische dagen, en geen tijd om de weblog bij te werken.
De headlines:
Verhuizers waren keurig op tijd, ze hadden 240 dozen bij zich. Daarvan zijn er nu, mede dankzij de geweldige hulp van Edith, minstens 150 uitgepakt..
Effie vierde haar verjaardag, kreeg een nieuwe fiets, gaatjes in haar oren én oorbellen, een héleboel kadootjes, brieven, telefoontjes, tekeningen, etc. Ook een prachtige kaart van haar "oude" klas, die enige tranen boven liet komen. Ze had een geweldige dag, mede dankzij alle aandacht uit NL.
Ons huis was klaar genoeg om de verhuizers binnen te laten, maar door het last minute werk van de parketleggers en de schilder (de trapleuning was nog nat, handig als je gaat verhuizen...) was het verder een vreselijk vieze bende. Terwijl de verhuizers nog aan het sjouwen waren kwam er een zogenaamde " Putzkolonie", een paar kerels met emmers, doeken, vegers etc. om de boel te poetsen. die zijn nog steeds bezig...
We hebben inmiddels telefoon (het nummer zal ik emailen), onze internet-aansluiting zal vandaag of morgen wel werken, zodat Effie dan eindelijk weer kan MSN'en.
Verder is het en prachtig huis, en zijn we erg blij met veel ruimte en licht. Volgende week is de logeerkamer klaar!
Morgen een wat uitgebreider bericht!

No comments: